Meer over ons


Meer over Changerism

Op veel fronten is het leven zoals we dat gewend zijn niet volhoudbaar. De aarde warmt snel op. We wonen, werken en bewegen met een te grote ecologische voetafdruk. Ook onze productieprocessen kunnen groener en ons consumptiegedrag meer verantwoord. Om de gevaarlijke gevolgen van onze manier van leven te voorkomen of minimaliseren moeten we deze uitdagingen – nog in onze tijd – het hoofd bieden.

Changerism doet niets liever! ‘Changerism’ betekent dan ook: ‘de wil tot duurzame verandering’. Wij zijn een denk- en doetank in Rotterdam die intelligente, impactvolle en vernieuwende oplossingen levert voor complexe duurzaamheidsvraagstukken. Dat doen wij met onderzoek, advies, campagnes en communicatieprojecten. Wij opereren in het bijzonder op het gebied van klimaatverandering, energie, en duurzame productie, consumptie, bouw en mobiliteit.

Per project inventariseren we eerst welke expertises nodig zijn. Dan selecteren we uit ons brede netwerk de meest geschikte personen voor het projectteam. We werken alleen met getalenteerde duurzaamheidsprofessionals die ons besef van de urgentie van duurzame actie weten te combineren met een can-do mentaliteit. We zijn erg trots op deze nieuwe manier van samenwerking. Het stelt ons in staat om de transitie naar een duurzame samenleving enorm te versnellen. Ook aansluiten bij ons netwerk? Overtuig ons hieronder.

Changerism is in 2015 opgericht door Vatan Hüzeir.

 

Contact

 

Contact


Changerism

Rotterdam, Nederland
KvK nr: 63886367

Algemene vragen
info@changerism.com

Client ondersteuning
support@changerism.com

Media aanvragen
pr@changerism.com

Social